День Миру 2016

                      Свято день миру.

21 вересня  1969 року  Генеральна Асамблея ООН проголосила свято день миру.  Щороку це свято відзначається українцями. Але третій рік поспіль для нас воно має надзвичайне значення. Спокій, відсутність воєн, загальне благоденство – це, звичайно, зі світу фантастики. Але кожна розсудлива людина на нашій планеті саме про це мріє. Бдютівці відзначили День Миру зібравшись у актовій залі. В програмі свята: відео опитування, запитували дітей «Що ти розумієш під словом мир?» звучали різні відповіді: блакитне небо над головою, яскраве не затуманене сонце, чисті, не затьмарені поганими помислами душі, діти ходять в школу, граються на майданчику, не сидять в підвалах.

  Малювали долоньку миру і писали свої побажання для мирної України.

Зустрічались і провели бесіду з Кулясом Сергієм Миколайовичем, який рік відслужив в АТО і брав участь в бойових діях. Сергій Миколайович сказав дітям, щоб ніколи вони не знали, те що знають діти донеччини, щоб небули голодні хліба, І не ховались в підвал.

 Співали пісень про мирну Україну і на завершення провели масовку «Ми, усі, одна сімя» і прибрали модель планети «Земля» голубами миру.