районний конкурсу агітбригад ДЮП 2014

   З метою  засвоєння учнями правил поведінки та дій у випадку пожеж та інших надзвичайних ситуацій; зацікавлення школярів та педпрацівників у створенні в кожному навчальному закладі дружин юних пожежників України;  забезпечення неформального спілкування  та прояву особистих творчих здібностей учнівської молоді  на базі Шаргородського районного будинку дитячої та юнацької творчості пройшов конкурс  агітаційних бригад  юних рятувальників.

     У конкурсі брали участь діти віком від 13 до 16 років  в кількості – 6 чоловік з 16 загальноосвітніх шкіл району та Шаргородської районної гімназії

 Тема : «Рятувальник – мужня професія, гордість країни, веде боротьбу за безпеку людини».

   Передчленами журі у складі: Буряк Ю.І. , Левадної Л.В., Гончар О.О. – працівників БДТЮТу, Главацького Дениса –  керівника народно – аматорського ансамблю Шаргородського районного Будинку культури, Вернюк Олега – інспектора організації групи запобігання НС та заходів цивільного захисту у Шаргородському районі, ставилось завдання визначити команду – переможця для участі в обласному такому конкурсі та призерів. Для цього командам треба було показати:сценічну майстерність, артистизм, мати високий рівень музичного супроводу, висвітлити місцевий матеріал, створити авторський сценарій, використати наочність, мати відповідну форму.

      Виступи колективів показали, що всі мали достатній рівень підготовки. Слід зазначити,  що команди були підготовлені набагато краще , ніж в попередні роки.

       Однак, бажано всім уважно читати положення про проведення районного конкурсу, дотримуватись тих умов, які затверджені даним документом.

      За підсумками  зведеного протоколу членів журі:

Перемогу здобула  команда – Шаргородської районної гімназії (керівники Павлюк О.О. Сенчишена Н.О.)

ІІ місце посіли: дюпівці-Шаргородської СЗШ І-ІІІ ст..(Андрійчишена Л.М); Плебанівської СЗШ І-ІІІст ( Салямон К.А. ).

ІІІ місце зайняли: дюпівці – Мурафської СЗШ І-ІІІ ст..  (Попик О.В. ), Козлівської СЗШ І-ІІІ ст.. (Горенюк Н.П.); Копистиринської СЗШ І-ІІІ ст.. (Пишняк А.В.);

ІV місце: дюпівці – Клекотинської СЗШ І-ІІІст. (Недзельська Н.М.); Рахнівсько – Лісової №1 СЗШ І-ІІІст. (Пастушина О.Д. ); Довжанської  СЗШ І-ІІІст. (Копайгородська Л.С.)

V місце у дюпівців: Михайлівської СЗШ І-ІІІст. (Соловей В.С.); Руданської СЗШ І-ІІІст.(Каплінська Г.К.);

Серед шкіл І-ІІ ступенів  друге місце здобула агітбригада Деревянського НВК,(Понько Г.В.)

третє місце – Стрільницької СЗШ (Криштахович О.І.), четверте місце Перепільчинецької СЗШ

(Руцінська В.В.).

       Конкурс пройшов організовано, з великою відповідальністю керівників навчальних закладів та організаторів агітбригад, які показали творчі здібності дітей І використання новітніх технологій – це презентації в електронному вигляді ( Козлівська, Шаргородська №1, Клекотинська загальноосвітні школи); роботу в школі через газети, плакати (Довжанська, Шаргородська №2, Руданська, Стрільницький НВК).

Руданська школа

  

Команда переможець районного конкурсу агітбригад ДЮП Шаргородської районної гімназії