Осіння Ярмарка 2019

 Ярмарка українських страв.

    Прийшла золота осінь. Час коли всі гарні господарі зібрали урожай овочів та фруктів. Все має використовуватись взимку в різних стравах і подаватись до столу.

      Колектив Бдютівців запланував зробити такий  масовий захід, щоб обговорити з дітьми що можна приготувати з продуктів вирощених на присадибній ділянці та ще й це має бути національна наша українська страва, яка передається з покоління в покоління.  Тому було проведено «Ярмарку українських страв». До проведення ярмарки підштовхнула Подяка від Міжнародного благодійного фонду «Сильні духом», яка була вручена колективу за участь у Всеукраїнській щорічній благодійній акції «Назустріч Мрії УІІ» за те, що і в минулому році ми проводили ярмарку благодійності, перерахували гроші на створення класів при лікарнях для онкохворих дітей.

    Тому мета нашого заходу: познайомити учнів із звичаями і обрядами українського народу, його давніми національними традиціями, українськими стравами; розвивати комунікативну компетентність учнів, уміння висловлювати свої погляди, знання; виховувати любов до народних звичаїв та традицій.

 Кошти з  продажу  українських страв, приготовлених руками гуртківців, а це 1725 гривень, будуть перераховані до Всеукраїнського фонду «Сильні духом».