80 років БДЮТу 2016

20 листопада 2016 року Шаргородському районному будинку дитячої та юнацької творчості виповнилось 80.  В міру різних обставин  колектив дорослих та дітей відсвяткували це свято рівно за місяць потому.

  Педагоги закладу підвели підсумок роботи, звітували про добрі справи і намітили плани на майбутнє. Звітували всі педагоги на фоні презентації про роботу БДЮТу створеної Білозором П.П. , але звіт може  вміститись в абзац: вільний час тут проводять діти, які знаходять собі справу до душі за 27 напрямками роботи. Навчання безкоштовне і проводиться  в теплих , нормально – обладнаних кабінетах. Такий стан навчально – матеріальної бази дає свої результати. Тільки за минулий рік педагогічний та учнівський колективи здобули  у Всеукраїнських конкурсах, виставках, фестивалях – 2перемоги та 2 призових місця  4 дітей;

В 16 обласних таких же заходах - 3 перемоги, 39 призових місць в особистій першості та 4 командних призових місця: 1 колектив технічної творчості, 2 колективи художньої творчості; 1 колектив народної творчості. Вже сьомий рік працює при БДЮТі відпочинкова зміна літнього табору «Барвінок» з денним перебуванням, в якому відпочивали гуртківці нашого закладу.

  Свято вдалось і принесло велике задоволення, особливо тим, хто серйозно і відповідально готувався – це дівчаткам гуртка «Народна творчість», «Іграшка» педагога Н.Чорної, які демонстрували свої мякі іграшки  (Тільди); гуртківцям гуртка «Квілінг», «Народна творчість» - Л.Томчук,які показували вироби з паперу та шкіри. Роботи в стилі «Орігамі» які представили діти Левадної Лариси Василівни та інші. Вітали учасників свята юні артисти вокалісти : МартазінаКаріна, Лояніч Ірина, Гончар Аня, Чіпак Соломія, танцювальні гурти «Ассорті». «Намисто», «Веселчата». Найкраще прийняла публіка учасників Зразкового дитячого театру мініатюр «Гармонія» і в їх виконанні уривок із п’єси Степана Васильченка «На першій гулі»

  Діти люблять свій БДЮТ і поспішають після уроків до нього, тут вони почуваються справжніми господарями. Це означає, що життя БДЮТу і його вихованців продовжується. І нехай так буде завжди.