Таланти багатодітної родини 2017

На виконання Районної цільової соціальної комплексної програми підтримки сім’ї та молоді, демографічного розвитку, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків, попередження насильства в сім'ї  та протидії торгівлі людьми на 2016 - 2018 роки, 16 травня 2017 року в районному будинку культури пройшов районний фестиваль «Таланти багатодітної родини».

У фестивалі взяли  участь 16 загальноосвітніх шкіл району та БДЮТ: Козлівська, Мурафська, Пеньківська, Деребчинська, Гибалівська, Перепільчинецька, Плебанівська, Юхимівська , Ярівський НВК, Копистиринська, Слободо – Шаргородська,  Шаргородська СЗШ №1, Рахнівсько-Лісова СЗШ №1, Клекотинська, ШРГ.

Учасники фестивалю виступили  у 6 номінаціях: вокал, художнє читання, музичне виконання, образотворче мистецтво,  декоративно – ужиткове мистецтво, «Талановита сім’я”.

Хочеться відмітити, що всі учасники підготували гарні музичні номери, представили виставку робіт. Вражає те, що діти мають різні захоплення: вміють  шити –вишивати, співати, танцювати, пишуть власні вірші. Приємно, що таланти дітей підтримують їх сім'ї. І повболівати за учасників  приїхали їх молодші братики  і сестрички, батьки.

 Гарний настрій, море позитиву отримали як   учасники, так   і усі присутні.