85 років БДЮТу 2021

про святкування 85 річниці з дня народження БДЮТу

                                                                                               На перехресті двох доріг, швидких вітрів,

                                                                          Часів минулих, прожитих років,

                                                                           Є місце, де в усьому незабутнє:

                                                                           Країна, що народжує майбутнє.

   В цій країні дитячих мрій велично стоїть  БДЮТ , як ми його ніжно називаєм – будинок щасливого дитинства.

І цими листопадовими  погожими днями, нашому Будинку дитячої та юнацької творчості виповнилось 85. Весь творчий колектив педагогів і дітей з натхненням готувались, щоб гідно відсвяткувати день народження закладу позашкільної  освіти.

 Наш будинок творчості це не тільки стіни, це історія, це пам’ять поколінь, які закарбувались в серці, це невичерпна душа тих, хто творив історію і стояв біля її витоків. Це Надія Степанівна Тимчук, Семен Григорович Флейшман, Лора Григорівна, Ігор Кобилянський і багато інших.  Добра і світла пам’ять про них завжди залишиться на сторінках історії нашого закладу і в серцях їх вихованців.

   Наш храм творчості зустрів свій 85 день народження з вагомими досягненнями і перемогами. Кожен гурток вніс свій вклад в організацію свята. Заздалегідь писався сценарій, гуртки художнього відділу готували концертну програму, гуртки декоративно- ужиткового мистецтва оформляли виставку, наші художники створили дизайн залу і сцени, акомпаніатор підбирав  музичне оформлення свята, технічний відділ представляв презентацію роботи БДЮТу. І педагоги, і діти постаралися на славу, тому свято вийшло по- домашньому щирим, теплим, гостинним і таким родинним. Завершилося свято поїданням смачного іменинного пирога, який нам з любов’ю спекла мама колишніх гуртківців Наталія Ткач.

 На жаль ми не змогли запросити багато гостей в зв’язку з карантинними обмеженнями, тому святкували в колі своєї БДЮТівської родини.

 Велика подяка зразковому театральному  колективу «Гармонія» керівник Шмігельська Н.Б.; вокальному ансамблю «Намисто» і вокальному ансамблю «Глорія» керівник Гончар О.О.; танцювальному колективу «Асорті» керівник Биковська Л.І.; акомпаніатору Паську Ю.В.; керівнику технічного відділу Білозору П.П.; ведучим свята Віталіку Губелюку, Олександрі Швуець, Софії Чорній і Оксані Олександрівні Гончар. Щиро дякуємо і гуртківцям, і педагогам, які готували виставку: гуртку «Народні умільці» керівник Чорна Н.Д. ;гуртку «Сувенір» керівник Пасічник К.К.; гуртккам образотворчого мистецтва керівники Дубенко Є.В. і Огороднік Л.І. Щиро дякуємо керівнику фотогуртка Андрійчуку П.П. та керівнику гуртка «Медіакультура» Свириді Я.В. та всім хто причетний до створення святкової атмосфери в будинку вікнами в дитинство.