Герої нашого часу 2021

Виховний захід присвячений дню Збройних Сил України

«Герої нашого часу»

    6 грудня в будинку дитячої та юнацької творчості пройшов виховний захід присвячений  Збройним Силам України. Наш захід ми присвятили мужнім, хоробрим, сміливим захисникам, які не шкодуючи власного життя захищають рідну землю від російських окупантів.

 Хвилиною мовчання діти і дорослі вшанували пам’ять тих воїнів, які загинули захищаючи країну від ворога.

На наше свято завітав Шевчук Вадим Олегович, наш колишній вихованець , а тепер справжній Герой-Захисник, який побував в зоні бойових дій і розповів бдютівцям про події, що відбуваються на Сході України, як військові захищають наше з вами мирне життя.

  Гуртківці Театрального гуртка розіграли уривок з вистави про славного полковника козацького війська Данила Нечая, який у всій час також боровся за волю і незалежність. Свій виступ юні аматори сцени приурочили до сьогоднішнього свята.

  А ми, нинішнє покоління, повинні віддати шану героям, завдяки яким майорить сьогодні синьо-жовтий прапор свободи в нашій державі.

  Звичайно, у кожному домі, у кожній сімї, ми молитимемося за наших воїнів. Нехай вони повертаються додому живими та неушкодженими, нехай Бог помагає нашим хлопцям здолати ворогів української землі, нехай настане мир.