День народження БДЮТу 2023

   У сучасних  суспільно – політичних умовах, коли Україна зусиллями українських військових, добровольців, волонтерів відстоює свою свободу і територіальну цілісність ,пріоритетного значення набуває виховання дітей та учнівської молоді.

  Про це та найкращі вітання і побажання висловлювали помічник народного депутата Лариси Білозір - Юлія Задорожна, директор Вінницького обласного художньо – естетичного позашкільного закладу, поетеса, член спілки журналістів України Ірина Федорчук, директор центру бібліотечної мережі  Шаргородської міської ради Галина Волощук, які були на дитячому заході в Шаргородському БДЮТі, з нагоди 87 річниці від дня народження закладу та презентації книги «Відкривай для себе світ». Книга вийшла у світ за участі віршів Ірини Федорчук , керівників гуртків, юних художників та сприяння дирекції Шаргородського БДЮТу. Ця книга дуже цікава для дітей своїми віршами і ілюстраціями. А ще хочеться наголосити, що художники, які малювали ілюстраціїї вивчали текст, уявляли про що говориться в творі, потім переносили на папір.   Книгу можна для своїх дітей придбати в БДЮТі, частина грошей з цієї суми піде на ЗСУ.

    На святі було весело і гамірно для дітей, тому що вони розповідали про життя в БДЮТі, про свої досягнення та успіхи, про історію Закладу, яку вони пишуть. Це все дійство провели: ведучі Тарас Семко, Даря Крупляк,  дівочий ансамбль «Намисто», дитячий вокальний ансамбль «Промінчики», солістка Ангеліна Кукса та вокальне тріо дівчат (керівник Оксана Гончар), танцювальний гурт молодша вікова група « Асорті» ( керівник Любов Биковська) юні барабанщики (керівник Юрій  Пасько), читці: Анастасія Члек, Ангеліна Вихристюк, Анастасія Дудко,  Маріна Гірілл , Віталік Гобелюк (керівник Ніна Шмігельська). Виставку дитячих робіт організували керівники гуртків: Наталя Чорна, Вікторія Тесля, Любов Огороднік, Ліана Бартуш. Сценарій культорганізатора - Оксани Гончар, музичне оформлення Юрія Пасько, фото від гуртківців Павла Андрійчука – Лізи Титаренко, Кушніра Павла.

 Презентація та документальний фільм від вихованців гуртка «Медіакультура»  -Аріни Шведюк, Єлизавети Титаренко, керівника гуртків Яни Свириди.

   У святі взяли участь батьки, школярі навчальних закладів освіти міста Шаргород, батько вихованців Вікторії та Ангеліни Вихристюк  - воїн ЗСУ. Свято закінчилось іменинним пирогом від Колобової Таміли та цукерками від Лариси Білозір.

   Віримо, що наші гарні справи наближають Перемогу!

   Слава героям! Слава ЗСУ!.