Форум «Ми - Українці!» 2018

Форум «Ми -  Українці!» 2018

Не зважаючи на деякі чинники, які перешкоджали провести Районний форум патріотичних справ учнівської молоді «Ми – Українці !» Форум відбувся в залі Шаргородського БДЮТу. Зїхались активісти з 22 навчальних закладів.

 Брали участь і вихованці Клекотинської школи,  Мурафської ОТГ.

Мета: вивчення героїчних і трагічних подій визвольної боротьби України; активізація національно – патріотичного виховання на прикладі старших поколінь у боротьбі за єдину та соборну державу; обмін досвідом роботи шкільних колективів.

  Про добрі справи патріотичного спрямування емоційно і з почуттям відповідальності розповіли учні Козлівської, Стрільницької, Джуринської, Михайлівської, Юхимівської, Зведенівської, Голинчинецької шкіл району та Боднарчук Тетяна Василівна – заступник з виховної роботи Клекотинської СЗШ.

   Ті, хто не презентував свою роботу очно, привезли, а частина довезуть, матеріали проведеної роботи в своїй школі з яких буде створена «Книга добра» учнівської молоді Шаргородського району.

  Перед учасниками Форуму виступили старша група «Зразкового колективу театру мініатюр «Гармонія» Шаргородського БДЮТу з літературно – театралізованою мініатюрою «Повертайся живим!». Та вихованець БДЮТу Шкварук Ярослав, мама якого перебуває в АТО, який прочитав вірш «Мама»

Доп. Буряк Ю.І.