Листопадові сходини 2016

17 листопада 2016 року на базі Районного будинку культури пройшов  фестиваль делегацій дитячих організацій та об’єднань  Шаргородщини Листопадові сходини» з нагоди святкування 26-ї річниці від дня створення Федерації дитячих організацій України.

У фестивалі взяли участь делегації з 20 навчально-виховних закладів. В ході даного заходу було підведено підсумки  роботи дитячих організацій та участь у  районному конкурсі фотоальбомів «Моя сім’я найкраща”. Варто відзначити роботи тих дитячих організацій та об’єднань, які взяли активну участь у  конкурсі. На конкурс було представлено 10 робіт  у  трьох номінаціях: «Романтичні історії кохання нашого роду»,  «Родина, де панує добробут», «Із покоління в покоління». Найкращими роботами були роботи  Буднянського НВК (І м.), Слободо – Шаргородська СЗШ (Ім.), Ярівський НВК (Ім.), Копистиринська СЗШ (І м.), Михайлівська СЗШ (Ім.).

Для всіх делегатів була проведено флешмоби: «Зроби селфі   «З Україною  єдині», «Танцювальний», «Спортивний», «Пісенний». На святі панувала атмосфера добра та дружби.