Інтелектуальне перехрестя 2019

    Ще у  вересні місяці розпочалась районна інтелектуальна гра  серед старшокласників загальноосвітніх шкіл „Інтелектуальне перехрестя”.

 Тема інтелектуальної гри „Україна в моїм серці” дала можливість учням перевірити свої знання з історії України та історичного становлення української держави, більше дізнатись цікавих фактів з життя нашого народу, закріпити знання про звичаї та обряди українців.

    Відбір до фіналу обирався за кількістю набраних балів у попередніх півфінальних іграх.

   Три команди  увійшли до фінального туру гри, яка відбулась  24 січня 2019року. Це команди Шаргородської районної гімназії, Руданської СЗШ І-ІІІст. та Покутинської СЗШ І-ІІІст.

Гра завершилась на доброму і веселому позитиві. За результатами гри ІІІ місце отримала команда „Веселка” Покутинської СЗШ І-ІІІст. ІІ місце виборола команда „Майбутнє України” Руданської СЗШ І-ІІІст. і І місце   по праву завоювала команда „Гімназисти” Шаргородської районної гімназії.

  Дійсно, в цей зимовий засніжений  день всі три команди показали достатньо високий рівень знань з історії нашої держави.

    Хочеться побажати всім командам  гарних перемог  на шкільній ниві.  Хай щастить вам юні ерудити. А ми можемо пишатися нашими дітьми, бо росте надзвичайно ерудоване і розумне покоління, а значить гідне майбутнє нашої України.