Табірна зміна 2023

З 05 червня при Шаргородському будинку дитячої та юнацької творчості працював літній табір денного перебування під романтичною назвою «Гармонія».
Керівники гуртків та вожаті-практиканти підготували змістовну розважальну програму з цікавими іграми, розвагами, конкурсами, вікторинами, змаганнями та походами.
   Кожен день в таборі починається веселою руханкою. Після сніданку проводились спортивні змагання, ігрові локації заманювали дітей допитливістю і спритністю завдань.
Особливо запам’яталися дітям походи до міського музею образотворчого мистецтва, відвідали виставку «Нескорені», а похід до Шаргородського ліцею №1, де знаходиться спортивний зал зі скеледромом, який викликав шквал емоцій,  коли кожен мав можливість піднятися по скелі і спуститися до низу.
Незабутнім став і день Шахово-шашкового турніру, який організували для наших вихованців керівники Шаргородського центру дозвілля та громадської організації «Вінниччина». Діти – переможці і призери отримали від наших організаторів грамоти та медалі за 1, 2 та 3 місця, також в подарунок діти отримали смаколики та подяки за участь. 
Невимовні враження на дітей справив похід до туристичного майданчика, що приваблював їх своїми незвичними перешкодами.
Після ситих і смачних обідів, діти мали змогу, ще й творчо попрацювати на гуртках, де кожен міг помалювати картину, створити іграшку, змайструвати підставку під телефон. А дівчатка зуміли пошити собі пляжні комплекти ( Топ, панами, спідничка).
Діти нашого табору разом з керівниками провели благодійну акцію біля супер-маркету «Коровай» по збору коштів на дрона – пташку для 5 ОШБ, яка захищає нас на сході країни.
23.06. Ми завершили наш відпочинок на веселій ноті.
Бажаємо всім мирного і сонячного літа, гарного відпочинку і Перемоги!