Змагання запуск

Конкурс «Запуск «Повітряних зміїв»   відбувся»

 Навіть холодний, хоч і весняний, поривістий разом зі снігом вітер не пошкодив проведенню районних змагань із запуску повітряних зміїв, які відбулися 28.03.2019 р.на стадіоні Шаргородської пожежної частини.

   Не злякалися несприятливого вітру хлопчики з Івашковець, Шаргорода, Довжку. Та їх педагоги : Романчук Ілля іванович, Бажанюк Микола Савович.

   Виготовити змія не тяжко, - А от щоб він злетів … удачно приземлився, і не розбився потрібна підготовка, тренування, правильність у виготовленні змія.

    В програмі змагань були різні види змііїв: плоский, коробчастий, міні – змій , змій потяг.

    Добре були підговлені вихованці Романчука І.І, але то не дивно, вони були учасниками обласних таких змагань в 2018р. Хлопці з захопленням сприйняли повідомлення що знову будуть їхати на обласні. Їм на сьогодні не було рівних.

    Дуже прикро, що досить мало шкіл взяли участь, хоч на такий вид змагань іде не так багато часу,не багато коштів, а радості і задоволення від участі і проведення такого заходу багато. Жаль , що не було учасників з Рахнівсько –Лісової, Козлівської, Копистиринської, Пеньківської, Голинчинецької, Буднянської школи

     Хто буде читати матеріал попробуйте, самі виготовити повітряного змія і запустіть. Отримаєте багато позитиву.

          Ю,Буряк