Облaсна зaочна вистaвка – конкурс "Знай і люби свій край!" 2021

       Працюємо в будь – яких умовах. 

 Незважаючи на пандемію й карантини, БДЮТівці все ж зуміли останнім часом гaрно  і плідно попрацювaти тa взяти участь у обласному етапі Всеукраїнських конкурсів – виставок.         

   У облaсній зaочній вистaвці – конкурсі декоративно-ужиткового мистецтвa «Знай і люби свій край!» взяли участь наші  вихованці з гуртків «Народна творчість» Матвеєва Вікторія (керівник Наталя Чорна), «Основи художнього мистецтва»  Свирида Єва, Соляник Марія (Євгенія Дубенко), «Образотворче мистецтво» Крук Софія, Обуховська Вікторія (Любов Огороднік), «Іграшка-сувенір» Шарова Оксана, Петренко Настя (Катерина Пасічник ), «Паперовий дивосвіт» Блах Каріна(Людмила ТОмчук).

    Виставкові роботи на конкурс науково – технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» гуртківці готували під керівництвом Петра Білозора,  Дмитра Марценюка, та Павла Андрійчука.

    Роботи для виставки – конкурсу початкового технічного моделювання виконали вихованці з гуртків ПТМ Тарас та Роман Левадні, «сувенір» Кузь Євгенія Лариси Левадної та Євгенії Дубенко.

 Юні таланти презентували фотокопії своїх робіт в електронному варіанті. Учасники виставки – конкурсу продемонстрували творчу фантазію, високий рівень поданих на конкурс робіт, неповторність та оригінальність задуму, майстерність  їх виготовлення. Маленькі творці активно беруться за роботу з чимось новим і незвіданим, розвивають свою майстерність в уже освоєних техніках та напрямках. Дитячі роботи вражають своєю мистецькою довершеністю, цікавими творчими підходами, поєднанням національних художніх традицій і сучасних технік. Жаль, що у членів журі з Вінницького обласного центру технічної творчості учнівської молоді  (ВОЦТТУМ), який проводив конкурси, не буде можливості потримати дитячі вироби у руках та насолодитися їх красою.

     Успіхів і творчого натхнення вам, наші любі творці!

                                                                Яна Свирида, керівник гуртків Шаргородського БДЮТу