Стильний папір. В Країні Жар – птиці 2021

Перемога наша заслужена.

Відповідно до плану масових заходів Українського дитячого центру позашкільної освіти на 2020 -2021 н.р. з метою розвитку творчих здібностей, ініціативи, естетичного смаку в учнівської молоді 5-9 березня 2021 р. відбулось оцінювання конкурсних робіт учасників першого етапу Всеукраїнського заочного конкурсу з орігамі, паперопластики «Стильний папір. В Країні Жар – птиці» на базі центру технічної творчості м. Львова. В цьому конкурсі  активну участь взяли  вихованці Шаргородського БДЮТу та керівники гуртків. Для підготовки костюмів і демонстрації їх працювали всім дружнім колективом. Виготовили серію театральних костюмів  для казки: « У царя скелястих гір «.Їх творили гуртківці Кузь Євгенія, Обуховська Вікторія, Обуховська Ірина, Соляник Марія під керівництвом керівників гуртків Дубенко Євгенії Віталіївни, Огороднік Любові Іллівни.

  Гідно представили костюми, виготовлені з паперу, юні аматори сцени, учасники зразкового аматорського колективу театру мініатюр «Гармонія»: Цар гори- Марчук Володимир, водяний – Паламарчук Ілля, лісовик – Губелюк Віталій, лісові ельфи – Кузь Євгенія, Свирида Єва, гноми - брати Левадні Тарас і Роман, домовичок – Швець Олександра, дідова дочка - Форостяна Дана       керівник гуртків Шмігельська Ніна Броніславівна, акомпоніатор Пасько Юрій Васильович.

  Декорацію до вистави зробили робітник по обслуговуванню приміщення Тютюнник Петро Васильович та керівник гуртків Дубенко Є.В.

  Зйомка і оформлення відео презентації вистави від керівників гуртків Андрійчук Павла Петровича та Свириди Яни Володимирівни.

  Перерахувала всіх хто брав участь у цьому дійстві,  якщо в колективі  працювати дружно, творчо можна досягати гарних результатів  - наше

         І – місце, і «Особлива відзнака журі за застосування костюмів у театралізованому дійстві» в заочному конкурсі, і ми запрошуємось для участі  в другому етапі заходу – костюмованому дефіле «Стильний папір. В країні жар – птиці» у м. Львів.

   До речі в цьому конкурсі взяли участь 250 творчих робіт у номінаціях «Сценічний і карнавальний костюм» серед них є вихованці Шаргородського будинку дитячої та юнацької творчості, Шаргородської міської ради.