Табір 2019

Прибдютівський табір « Барвінок» набирає обертів. Відкрився табір для всіх бажаючих дітей з 03.06.2019р. У нас немає путівок, немає привязаності до табору, не має зобовязання бути без бажання. Батьки, які хочуть щоб їх діти були зайняті корисною справою приводять до Шаргородського БДЮТу. А тут знаходиться справа до душі всім бажаючим. І вже 06 .06.2019р. зробили відкриття табору, хоч чимало корисних справ вже зроблено з дітьми до цього часу. Проведено конкурс малюнка на асфальті, конкурс «Алло ми шукаємо таланти», частина дітей взяли участь у поїздці до Тульчина для перегляду вистави «Пригоди Геккельбері Фінна», тощо. Але найбільше часу діти витрачають на роботу у гуртках по всіх напрямках: танцюють, співають, малюють, шиють, вишивають, виготовляють сувеніри, грають шашки, більярд проводять досліди з хімічними речовинами. Улюбленим є заняття тарзанка, кидки мяча в кільце.

    Відкрили табір, проаналізували зроблене, розповіли про плани на майбутнє. Юні аматори сцени показали номери художньої самодіяльності.

  Це Яна Буряк, Настя і Віка Прокопчук, Єва і Соня Колобови, Святослав Заволович, Завальнюк Альона, Залокацька Аріна, Кульбацька Поліна, та вокальний ансамбль «Промінчик».

  

  

  

  

  

  

  

  

Похід до кінотеатру.

  

  

  

  

  

  

  

Серед масових заходів, де всім є заняття- це похід до лісу с.Козлівка, екскурсія до м. Могилева Подільського. Ліс залишиться в памяті дітей, як випробування себе на туристичному спорядженні, приготування  туристської каші, гра з мячем.

     Екскурсія – це 1.5 годинна  поїздка по річці Дністер на теплоході, який пропливав в напрямку с. Лядово і з його борта бачили мальовничу природу нашого краю.

    Другим етапом нашої поїздки була екскурсія в Кондитерському домі ВАЦАК.  Діти побачили підприємство Європейського зразка. Пройшли всі цехи де виготовляють торти і тістечка. Розвіяли міф, що продукція має багато  хімії. Це високоякісні продукти, де виготовляються в  санітарних умовах, і багато робиться кондитерами вручну. Побачили в цеху людей художників, скульпторів, майстринь декоративного мистецтва, людей які не тільки годують населення України, але й приносять задоволення від краси зробленої на торті.

   За  таку екскурсію ми дякуємо Григоренко Сергію Владиславовичу нашому земляку, який працює заступником голови Могилів -Подільської райдержадміністрації, який організував  такий захід для нас,  приймали нас там з радістю по закінченню екскурсії  дали дітям гостинця, коробку цукерок, і для всіх- три коробки печива.

  

  

  

  

  

  

Похід до лісу.

   

  

  

  

  

  

  

  

  

Спортивні розваги.

  

  

  

  

День вареника.