Зустріч з дітьми, які відвідують Інклюзивно Ресурсний Центр 2021

03.12.21 відбулась зустріч з дітьми, які відвідують Інклюзивно Ресурсний Центр, і  пройшла емоційно, весело, творчо та захоплююче  з працівниками Шаргородського будинку дитячої та юнацької творчості.

 Керівники гуртків  ЗПО готувались до такої зустрічі. Підготували роздатковий матеріал, сувеніри та місця для роботи. Приємно, що діти і керівники гуртків знайшли спільну мову, був дуже гарний контакт і можна було просто з ними попрацювати, а працювали з дітьми: Дубенко Євгенія Віталієвна розмальовували дерев’яний  будиночок, ялинку  виготовлені Тютюнником Петром Васильовичем, який допомагав мамам переносити дітей з кімнати в кімнату; Огороднік Любов Іллівна малювали з дітьми фарбами та олівцями ; Шмігельська Ніна Броніславівна – влаштувала з дітьми цілий театр- розбирали і грали в театральні ляльки, приміряли героїв одягнувши парики, спробували потримати і погратись на всіх атрибутах кабінету «Акторська майстерність»: Томчук Людмила Валентинівна – робили новорічні аплікації, іграшки; Чорна Наталя Дмитрівна- шили сувеніри, якими  можна прикрасити ялинку; Гончар Оксана Олександрівна – організувала для дітей караоке, де цікаво було спостерігати, як діти у мікрофон говорили і повторювали мелодію

На завершення зустрічі, знайомство з жителями живого куточка. Емоції дітей переповнювали, коли вини спостерігали за морськими свинками, хомяками різних порід, білим щуриком, білкою, черепахою, попугаями, рибками, декоративним кроликом.

 Всі обмінялись враженнями, побажаннями – чекаємо нових зустрічей.